De Roze Mars – mei 2023

Het is ondertussen even geleden … maar ken je Biesjemeuleke nog?
In de zomer van 2021 stapte ik 1000 km bij mekaar ten voordele van het animatieteam van het Mechelse woonzorghuis De Linde. In oktober 2022 stapte ik mee met De Roze Mars. Uiteraard zat ik daarna niet stil. Het jaar 2022 was bijvoorbeeld goed voor 2.700 gewandelde kilometers en in totaal 5 miljoen stappen.

Nu is het weer tijd om mijn wandelschoenen aan te trekken voor het goede doel: van 1 tot en met 31 mei 2023 wandel ik mee met de zevende editie van De Roze Mars, een initiatief van Pink Ribbon vzw, de nationale organisatie in de strijd tegen borstkanker. Gedurende de maand mei zal ik ernaar streven om dagelijks (nog) meer te wandelen en (nog) meer te bewegen.
Omdat de strijd tegen borstkanker nog lang niet gestreden is, draag ik via deze weg mijn bescheiden steentje bij.

Voor deze uitdaging ben ik goed omringd, ik stap namelijk mee in het wandelteam “AZSTM leeft!”. Dit wandelteam is een initiatief voor en door alle medewerkers van het Mechelse ziekenhuis Sint-Maarten.
Wil ook jij mij aanmoedigen bij deze uitdaging? Dat kan door een donatie te geven, groot of klein. Want elk beetje helpt !

Mijn sponsorpagina kan je hier vinden
https://pinksupport.pink-ribbon.be/s/33713/51084

Jaarlijks krijgen zo’n 10.500 patiënten in België te horen dat ze borstkanker hebben. Dat zijn 29 nieuwe diagnoses per dag. Om deze patiënten te helpen, heeft Pink Ribbon vzw verschillende projecten opgestart om de medische behandeling van borstkanker te verbeteren en de levenskwaliteit van borstkankerpatiënten te verhogen.

Eén vrouw op negen krijgt in haar leven te maken met borstkanker, maar ook mannen kunnen borstkanker krijgen. Wist je dat één op drie kankerdiagnoses kan vermeden worden door een gezonde levensstijl. Voldoende beweging is daarbij al een hele stap in de goede richting. Daarom willen we je dit jaar opnieuw aansporen om van 1 tot 31 mei 2023 je wandelschoenen aan te trekken en meer te bewegen!

Een dikke dankjewel voor je steun namens mij, AZSTM leeft! en het Pink Ribbon-team.
Want strijden tegen de ziekte doe je nooit alleen.

About the author

Comments

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.