Via Rode Kruis-Vlaanderen en Eenheidstraat

De ene “Via” is duidelijk de andere “via” niet. Vandaag voerde mijn tocht mij langs de hoofdzetel van Rode Kruis-Vlaanderen in de Mechelse Motstraat, niet zonder reden zal snel blijken. En langs de Eenheidstraat, maar da’s eentje buiten categorie.

Cijfer van de dag: 19,99 km

Na 7 dagen stappen staat de teller op 102 km.

Op zaterdag 12 juni zet Rode Kruis-Vlaanderen de deuren van onze 13 donorcentra open. Iedereen is dan welkom van 9 tot 15u om bloed of plasma te geven.

Deze extra opening valt net voor Wereld Bloeddonordag – de dag waarop donoren wereldwijd (terecht) in de bloemetjes worden gezet. Ook jou leggen we op de zaterdagopening graag extra in de watten.

Levens redden in het weekend? Dat kan op 12 juni!

Kom jij ook langs om levens te redden? Dankzij jou kunnen we ervoor zorgen dat er voldoende bloed en plasma in voorraad is voor de zomervakantie. Maak hier wel eerst even een afspraak.

Rode Kruis-Vlaanderen is ook een van de organisaties waar ik mijn vrijwilligershart heb verloren.

Ik ben er o.m. aan de slag bij de dienst Dringende Sociale Interventie. Mijn getuigenis van 2017, die nog steeds actueel is, kan je hier nog eens nalezen.

En ook communicatiegewijs durf ik me daar al eens uitleven, o.m. als webmaster van de Antwerpse provinciale website.

En dan dat buitenbeentje …

Dit “dienstvoertuig” werd door mij gespot in de Eenheidstraat.

En dat geeft me de kans om Second Chance Staffords & Pitbulls (SCSP) even aan jullie voor te stellen. Mensen met het hart voor dieren op de juiste plaats die écht jullie steun verdienen.

Surf maar even naar hun website.

Hebben jullie trouwens gemerkt dat de eerste 100 km achter de rug zijn?

About the author

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.