Driekwart

Het gebeurde plots, zonder dat ik er veel erg in had. De eerste drie maanden van mijn wandelchallenge zijn achter de rug, nog één maandje te gaan. Er staat ondertussen ruim 800 km op de teller, ik heb er nog 182 voor de boeg. Hoog tijd voor een overzichtje.

Kijken jullie even mee naar de facts & figures van de voorbije drie maanden ?

818
kilometer stapte ik op 96 dagen bij mekaar. Dat is een gemiddelde van 8,52 kilometer per dag.

164
uur was de tijd die ik nodig had om die 508 km af te leggen.

889.329
stappen heb ik op die 96 dagen bij mekaar gestapt, een gemiddelde van 9.264 stappen per dag. 

2
Biesjemeuleke-sleutelhangers vonden nog een adoptiegezinnetje na mijn laatste rapportering.

Wil je graag meer informatie over deze wandeluitdaging of wil je écht heel graag zo’n gehaakte (of metalen) sleutelhanger… neem dan even contact op.

Je kan mailen, het contactformulier gebruiken, ons even aanspreken, bellen, sms-en of een Messenger (of ander social media) bericht sturen.

Sponsors kunnen zich nog steeds registreren via het engagementsformulier.

De wandeluitdaging gaat dus zijn laatste maand in … tijd om ook even vooruit te blikken. Biesjemeuleke wil graag actief, sportief en sociaal bezig blijven … misschien doen jullie ook mee …

Red borsten met jullie benen van 1 tot en met 31 oktober!

Ga als Breast Friend de uitdaging aan en zet samen met vrienden, familie of collega’s de hele maand oktober dagelijks 10.000 stappen.

Red borsten met jullie benen!

Registreer jezelf, je team of bedrijf voor de vierde editie van De Roze Mars. Stap samen met Kat Kerkhofs en haar bende in de strijd voor meer lichaamsbeweging en tegen borstkanker!

Biesjemeuleke wil graag een team van minstens vijf mensen samenbrengen die zich engageren om gedurende één maand 10.000 stappen per dag te stappen.

Als we een team van minimaal vijf mensen inschrijven dan is de inschrijvingsprijs 8 euro per deelnemer (als individuele deelnemer betaal je 10 euro).

Stap je graag met ons mee ?

Stuur dan een berichtje (of contacteer me privé) en ik voeg je met heel veel plezier toe aan het Pink Walk-team van Biesjemeuleke.

Oh ja, die 10.000 stappen per dag mag je gerust op je eigen tempo afleggen. Alle info vind je op The Pink Walk website (maar het “voordeeltarief” geniet je alleen als je inschrijft via een team).

About the author

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.