Biesjemeuleke in “de gazet”

Woon- en zorghuis De Linde heeft een heus tijdschrift dat driemaandelijks wordt verdeeld onder de bewoners, hun familieleden, de medewerkers en iedereen die De Linde een warm hart toedraagt. Biesjemeuleke mocht zich even voorstellen. Lezen jullie mee?

Cijfer van de dag: 8,58 km

Uiteraard kennen jullie allemaal onze vrijwilliger Viviane. En zoals jullie weten staat er achter elke sterke vrouw een man die zich ook graag nuttig wil maken. We delen graag dit bijzondere initiatief met jullie. Smeer jullie benen in en lees even verder.

Op 1 juni 2021 trok Maurice, de echtgenoot van Viviane, zijn stapschoenen aan. Hij wil proberen om op vier maanden tijd (dus tegen uiterlijk 30 september 2021) 1000 kilometer bij mekaar te stappen. En dat doet hij niet zomaar, uiteraard is er een belangrijke link met ons huis.

Maurice laat zich voor deze sportieve prestatie namelijk sponsoren en de opbrengst van deze sponsortocht is bestemd voor jullie animatieteam. Biesjemeuleke, want zo heet Maurice zijn wandelproject, wil met de opbrengst graag het animatieteam van De Linde een praktisch, financieel en logistiek hart onder de riem steken.

In het verleden kon het animatieteam rekenen op de opbrengst van onze cafetaria en van diverse activiteiten. Deze inkomsten vielen het afgelopen jaar jammer genoeg quasi allemaal weg.
De sponsortocht ligt in het verlengde van de taartenslag die we enkele maanden geleden reeds organiseerden.

Maurice is er van overtuigd dat dankzij de inspanningen van het animatieteam onze bewoners zich goed in hun vel voelen. Elke activiteit tovert immers een glimlach op het gezicht van de deelnemers. En daar wil hij, met jullie hulp, graag een bijdrage aan leveren.

Wil jij Maurice (en dus het animatieteam) graag sponsoren?

Dat kan op twee manieren. Ofwel sponsor je met een eenmalig vast bedrag (bv. 5 euro of een veelvoud ervan), ofwel sponsor je met een bedrag per afgelegde kilometer. Een voorbeeldje: 0,05 euro per afgelegde kilometer levert, indien Maurice er in slaagt de volle 1000 km bij mekaar te stappen, 50 euro op. Kleinere of grotere bedragen per afgelegde kilometer kunnen uiteraard ook.

Wil jij graag supporteren voor deze sportieve prestatie en Maurice een duwtje in de rug geven?

Op de website biesjemeuleke.be kan je jezelf registreren als sponsor (klik op “Sponsor jij mee?”). Of je geeft een seintje aan het onthaal en dan bezorgen we je alle informatie.

Maurice deelt zijn stapverhalen via deze website.

Biesjemeuleke heeft ook een Facebookpagina en een Twitter– en Instagramaccount. Je hoeft dus niets van dit sportieve avontuur te missen want volgers zijn erg welkom.

Wisten jullie trouwens dat Biesjemeuleke een heuse mascotte heeft?

Lady Bug is een creatie van Viviane. Misschien hebben jullie Lady Bug al ontmoet aan het onthaal.

Een hele dikke merci, in naam van Maurice en ons animatieteam, maar vooral in naam van onze bewoners.

About the author

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.